۱۳۹۱ آذر ۴, شنبه

گزارش کمیته دفاع از حقوق زنان شماره 372


ماده 3اعلامیه جهانی حقوق بشر
هرکس حق زندگي،آزادي وامنيت شخصي دارد.

ماده6اعلامیه جهانی حقوق بشر

هرکس حق داردکه شخصيت حقوقي اودرهمه جابه عنوان يک انسان درمقابل قانون شناخته شود.




نسرین ستوده حقوقدان، وکیل دادگستری و فعال اجتماعی.

از شهریور 1389 به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی» در زندان بسر میبرد و تحت شدید ترین شکنجه های روحی و جسمی قرار گرفته و حتی از ملاقات با دوفرزندش نیز محروم بوده است .

وی عضو کانون مدافعان حقوق بشر و کمپین یک میلیون امضا میباشد وهمواره برای تغییر قوانین تبعیض آمیز علیه زنان مبارزه کرده است.

او همچنین عضو انجمن حمایت از کودکان بوده و پیوسته وکالت بسیاری کودکان قربانی ِ کودک آزاری و کودکان در معرض اعدام و همچنین وکالت بسیاری از فعالان حقوق بشر و فعالان حقوق زنان را بر عهده داشته است.

این فعال حقوق بشر از روز هفدهم اکتبر2012 در اعتراض به شرایط ملاقات ها و تداوم فشارهای امنیتی بر خانواده اش، دست به اعتصاب غذا زده است. 




نسرین ستوده در دادگاه به جرم اقدام علیه امنیت ملی، تبانی و تبلیغ علیه نظام و عضویت در کانون مدافعان حقوق بشر به تحمل شش سال حبس تعزیری، بیست سال محرومیت از وکالت و بیست سال ممنوعیت خروج از کشور ونیز به جرم تظاهر به بی حجابی به پرداخت پنجاه هزار تومان جریمه نقدی محکوم شده است.

خانم ستوده در سال 2008 میلادی برنده جایزه حقوق بشر «سازمان حقوق بشر بین‌الملل» شد ودر 25 اکتبر 2012 اتحادیه اروپا با اعطای جایزه ساخاروف به او، از فعالیت‌های مدنی و حقوق بشری وی تجلیل کرده است.

در کجای دنیا، بجز ایران، زنان فعال حقوق بشر در چنین زندانهای مخوفی مورد آزار و اذیت قرار میگیرند؟

بر ماست که صدای زنان ستوده ای چون نسرین ستوده، شیوا نظرآهاری، فرشته شیرازی، نرگس محمدی، لیلاسیف‌الهیلیلا توسلی ، المیرا واضحان، بهاره هدایت، نازنین دیهیمی، ژیلا بنی یعقوب، مهسا امرآبادی، حکیمه شکری، ژیلا کرم زاده مکوندی، نسیم سلطان بیگی، راحله زکایی، محبوبه کرمی و ... باشیم.

372

کانون دفاع از حقوق بشر در ایران کمیته دفاع از حقوق زنان




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر